Здравейте колеги,от няколко дена насам се появи някакво тракане във съединителя.Като натисна педала изчезва ,а като го пусна започва да трака.Скоростите влизат перфектно и с лекота.Днес като се прибирах от София реших да я поизцедя на магистралата но като набере обороти и като превключа по голяма предавка се появява един период от няколко секунди в които колата не поема.Моля Ви за съвет какво може да е,модела е 146,1.4i boxer с газова уредба,колата я карам предимно на газ.Благодаря на всички предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединителя
Collapse
X
-
А на свободна трака ли пак така ?
Ако трака само когато си на скорост ми намирисва на лагери на скоростна кутия .
Имам една тойота в бокса в момента която беше с такова тракане и сега чакаме за доставка на лагери за кутията .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
колега мисля че това е лагера на съединителя поне при мен се получава сащтото сменял сам си го два -три пъти вече че и при 33ката си е зор смяната не зная при 146 как е но при мен сега пак ми трака и чакам малко да се стопли че да я почвамalfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84
Comment
-
Трака от вилката на лагера,темата е разисквана 100 пъти,потърси малкоп с търсачкатаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщениеВ момента в които пусна педала и се започва,без значение дали е на скоростПървоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТрака от вилката на лагера,темата е разисквана 100 пъти,потърси малко с търсачкатаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщениеБлагдаря Ви колеги,ще потърся в търсачката,а някои може ли да ми каже добър майстор в гр.Плевен или наблизо,че ми писна да се учат на моята кола
За майстори обади се на Колев и Rayder.Те са от В.Търново,но могат да ти помогнат!Last edited by mordohy; d.m.y г., 21:18.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Относно съвета който ми даде-много благодаря,още на сутринта ще проверя маркуча,между другото от скоро съм на газ понеже нещо се прецака по бензина и никои от 6-те майстора не можа да ми каже от какво е,та мисълта ми беше, че може да не поема от това че съм на газ,защото като поразръчкам малко настройките на газта-демек подам голям приток на газ,това глъхнене изчезва но после ми струва 25лв.новата настройка ,защото почва да гори като за последно -стигъл съм разход 19/100-газ,но това клопане вече ме притесни.sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Тъпото е че дори и нова вилка да сложиш,и то оригинална пак се разтраква,просто изработката е кекаваПо-добрия вариант,за да не се набутваш,трябва да се навари старата вилка и да се направи хубав отвор
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Да запитам в темата на колегата, при мен днес се появи също тракане, което се чува само когато съм на скорост и в движение. Като натисна съединителя или изключа от скорост изчезва. Не усещам да има разлика в съединителя или някаква друга.Но си беше много осезаемо тракане. Тъкмо отивах към майстора, и то взе че изчезна, и не можах да диагностицирам проблема...Last edited by AndreyVelikoff; d.m.y г., 18:26._________________________
ALFA 146 1.9 JTD '00
http://www.youtube.com/watch?v=JIOdc0o0IOA
LANCIA DELTA II 1.6 mono '93
Comment
Comment